Kleine horeca

Goede producten, snelle service.

De producten worden beter en de service gaat sneller. Houdt de gastheer nog tijd over voor de gast zelf? Door het gebruiksvriendelijke en snelle kassasysteem van Counterpay bent u minder tijd en aandacht kwijt aan het verwerken van de order op de kassa. De overzichtelijke schermindeling en makkelijke kleuren zijn helemaal zelf te bepalen en zorgen zo voor een optimaal gebruiksgemak.

 

Slim beheren

Alle belangrijke gegevens worden real-time bijgehouden in een online beheeromgeving. Deze is te benaderen vanaf elke computer met internet en geven inzicht in omzetten, voorraad en producten. Als ondernemer heb je zo altijd en overal controle over de zaak zonder dat je aanwezig hoeft te zijn.

 

Pin en Contactloos Pin

Met de draadloze gekoppelde Wifi Pin automaten van Counterpay is uw lunchroom klaar voor de toekomst. Pinnen, contactloos betalen en betalen met de mobiele telefoon is mogelijk terwijl de koppeling met de kassa zorgt voor foutloze transacties. Daarnaast zorgt Pin voor een afname van contant geld en dus veiligheid, hygiëne en transparantie.

 

De voordelen voor uw lunchroom: 

  • Gebruiksgemak
  • Pin en Contactloos pin
  • Inzicht en controle
  • Betere winstmarges
  • Voorraadbeheer

Ik wil meer informatie ontvangen